Zmrzlina v létě

24. července 2007 v 23:44 |  DOBROTY
Zmrzlina
tahle báječná ledová pochoutka patří k létu snad stejně jako voda a slunce.
Dějiny zmrzliny se začaly psát již ve starověkém Řecku, pod Olympem.
Poprvé se použilo dřívko do zmrzliny v roce 1921

Italská zmrzlina

Pravá italská zmrzlina není vyrobena z vody, rostlinných tuků a umělých přísad, ale ze smetany a čerstvého ovoce. To se odráží na její kvalitě a ceně. Zmrzlina vyrobená z přírodních surovin má vždy méně jásavou barvu než zmrzlina z umělých ingrediencí.
Jedna porce běžné zmrzliny obsahuje méně tuku než tabulka čokolády či dezert - třeba kousek dortu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 forever young forever young | 18. srpna 2007 v 11:45 | Reagovat

Hned by jsem si jednu dal.

Ty obrázky vypadají moc dobře . . .

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama